PND termékek

Posted on: 2019. 02. 04., h - 08:49 By: pallay

Társaságunk egyik legfontosabb partnere a PND s.r.l. a gyümölcsfeldolgozó gépek és berendezések gyártására szakosodott dél-olaszországi társaság. A 2000- ben alakult a társaságot magasan képzett technikusok hozták létre, akik ekkor már 30 éves gyakorlati tapasztattal rendelkeztek az agrotechnikai szektorban.
Ezen évek során az alapítók technikai ismerete és lelkesedése által a cég sikeresen vette fel a versenyt a nemzetközi piacokon már évtizedek óta jelenlévő gyártókkal.
Jelenleg a PND kereskedelmi hálózata az egész világra kiterjed. A kereskedelmi partnerek sűrű hálózatának köszönhetően a PND világszerte exportálja gépeit. Valójában több mint 400 gép működik sikeresen Európában, Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Ausztráliában. Az ügyfelek folyamatos, a gép megvásárlása előtti és utáni támogatása nagyon fontos számunkra. Bármely esetlegesen felmerülő meghibásodást gyorsan el tudunk hárítani.
A munkánk fő célja, a kölcsönös bizalmon és együttműködésen alapuló ügyfélkapcsolat kiépítése, az elégedett ügyfélkör kialakítása.

pndterkep   

Hazánkban jelenleg 2 db DT 8-as automata almacsumázó működik. A kezdeti problémák megoldása után,  folyamatos üzemben, a nap 24 órájában, 80-120 db/perc teljesítménnyel.