PENEFEL

Posted on: 2019. 01. 23., sze - 13:15 By: pallay

Ropogós húsú gyümölcsök – mint például alma, körte, őszibarack, uborka, előfőzött burgonya – húskeménységének mérésére alkalmas készülék. A PENEFEL egy elekronikus erőmérő, amely a gyümölcshúsba való behatoláshoz szükséges erő nagyságát méri egy standard vagy specifikus merőfejjel.
A készülék hordozható, saját kijelzővel rendelkezik, amin minden lemért tétel átlagát, szórását és variációs koefficiensét képes mutatni.
A PENEFEL gyors, megbízható és pontos mérést tesz lehetővé. Az elektronka lehetővé teszi a mérési adatok tárolását és számítógépre való áttöltését.
A PENEFEL olyan gyümölcsök mérésére alkalmas, amelyek kemények, ropogós húsúak és homogének, mint például alma, körte, őszibarack, stb.
MEMÓRIA KAPACITÁS 59 tételt képes eltárolni, melyek 1-98 db gyümölcsből állnak (1-4 mérés gyümölcsönként). A tételek 1 – 59 automatikus rekordszám alatt tárolódnak. Ha gyümölcsönként több mérést végeznek, akkor a program kiszámolja azok átlagát, és csak ezt menti el. A tételeket 6 karakteres névvel is el lehet látni az azonosíthatóság végett. (1 – 98 db gyümölcs egy azonos tételben)

Mérési tartomány:   0 – 12 kg
Standard szonda átmérő: 8 mm és 11 mm

pdf Adatlap: PENEFEL

penefel