DUROFEL

Posted on: 2019. 01. 23., sze - 13:07 By: pallay

Mérési elv: A DUROFEL elengedhetetlen kellék a puha húsú gyümölcsök vizsgálatára a gyümölcsösben és a kereskedelemben. A DUROFEL nem hatol be a gyümölcsbe, csak a felületi benyomódáshoz szükséges erőt méri, hasonlóan, mintha kézzel éreznénk a gyümölcsöt. A mérés ezért NEM DESTRUKTÍV. A műszer hordozható, és a mérési eredmény azonnal leolvasható a maximum értéken rögzülő mutatóval. Az elektronikus egység lehetővé teszi a mérési adatok rögzítését és irodai számítógépre való áttöltését.


A Durofelt csak puha állományú gyümölcsöknél lehet használni:
Durofel 10: őszibarack, kajszibarack
Durofel 25: paradicsom, cseresznye, szőlő
Durofel 50: szamóca

 

durofel

 

pdf Adatlap: DUROFEL